Statsbygg-sjef Harald Vaagaasar Nikolaisen med eiendomsdirektør Borghild Fløtre (t.v.) og Yngvild Pernell, ny direktør for rådgivning og tidligfase, (t.h.). Foto: Statsbygg

Statsbygg har fått
to nye direktører

Borghild Fløtre blir ny eiendomsdirektør i Statsbygg. 

Publisert Sist oppdatert

Fløtre erstatter Elin Karfjell som sluttet som eiendomsdirektør i Statsbygg i vår. Karfjell sa opp kort tid etter at Statsbygg strammet inn ledergruppens regler for aksjer, eierinteresser og verv i leverandørkjeden. 

Fløtre hadde flere lederstillinger i Statsbygg i årene mellom 2003 og 2011. Senere har hun jobbet både hos Nærings- og handelsdepartementet og nå sist Utlendingsdirektoratet.  

Samtidig som Statsbygg har fått ny eiendomsdirektør, får Yngvild Pernell ny rolle som direktør for rådgivning og tidligfase. 

Pernell har vært i Statsbygg siden 2017, først som prosjektleder og deretter som avdelingsdirektør for “Utredning og prosjektavklaring”, som ligger i samme avdeling som hun nå er blitt direktør for. 

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Borghild og Yngvild med i direktørgruppen min, begge er dyktige, kloke og visjonære. Jeg gleder meg til det videre samarbeidet med dem, sier Harald Vaagaasar Nikolaisen, administrerende direktør i Statsbygg i meldingen. 

Powered by Labrador CMS