– JMS har en erfaring og ekspertise som passer perfekt inn i Håndverksgruppens eksisterende portefølje, sier Johan Möller, landssjef for Håndverksgruppen i Sverige.

Ny svensk bedrift inn i Håndverksgruppen

Håndverksgruppen ekspanderer videre i det svenske markedet og inkluderer JMS AB Arvika som sitt nyeste tilskudd.

Publisert

Med dette består overflatekonsernet nå av 50 håndverksbedrifter i Sverige, som samlet omsetter for rundt 2,6 milliarder svenske kroner, opplyser Håndverksgruppen i en pressemelding

– JMS har en erfaring og ekspertise som passer perfekt inn i Håndverksgruppens eksisterende portefølje. Deres lokale tilstedeværelse i Arvika og Värmland er et strategisk viktig bidrag til vår videre vekst i Sverige, og vi er svært glade for å få dem med på laget, sier Johan Möller, landssjef for Håndverksgruppen i Sverige.

JMS ble etablert i 2014 av Mikael Andersson og Simon Philipsson, og har i dag 18 ansatte med en årlig omsetning på 28 millioner svenske kroner. Andersson og Philipsson leder fortsatt selskapet sammen som daglige ledere.

Virksomheten er spesialisert innen malerarbeid og flislegging, og tilbyr i tillegg tjenester som murerarbeid, samt gulv- og teppelegging.

– Vi ser på dette som en fantastisk mulighet til å utvikle virksomheten videre, spesielt innen forsikringsmarkedet og faste kontrakter, sier Mikael Andersson.

 

 

Powered by Labrador CMS