Daglig leder Lars Anders Larsen, eier Jan-Henry Hansen og William Jacobsen, representant for de ansatte. Foto: OPAK
Daglig leder Lars Anders Larsen, eier Jan-Henry Hansen og William Jacobsen, representant for de ansatte. Foto: OPAK

Slipper de ansatte inn på eiersiden

20 prosent av aksjene i rådgiverselskapet OPAK AS er nå frigjort for at ansatte skal få muligheten til å kjøpe seg inn i selskapet.

Publisert

– Nå er tiden riktig. Selskapet er i skikkelig godt driv og vi ønsker at dyktige og engasjerte ansatte også skal få kjenne på eierskap til sin egen arbeidsplass og ta del i de gode resultatene som skapes. Dette har vi stor tro på at vil være gunstig for selskap, ansatte og oss som langsiktige majoritetseiere, sier eier Jan-Henry Hansen via en pressemelding.

– Dette gjør selskapet enda mer attraktivt. Dyktige ansatte får enda en grunn til å bli værende i OPAK eller søke seg til selskapet. Og det bidrar til engasjement og kraft til å videreutvikle oss og styrke vår gode posisjon i markedet, supplerer daglig leder, Lars Anders Larsen.

Også William Jacobsen, representant for de ansatte, er glad for beslutningen som er tatt.

– Dette er kjempemotiverende. At vi ansatte får anledning til å ta del i OPAK på denne måten viser at vi har rause eiere som setter oss ansatte høyt. Det gir rett og slett en veldig god følelse å investere tid og krefter i en arbeidsplass hvor en selv er, sier Jacobsen i meldingen.

Selskapet har 125 ansatte og omsatte i 2023 for 195 millioner kroner. De markerte nylig sitt 60-årsjubileum og har siden oppstart vært i familien Hansens eie i tre generasjoner.

Selskapet opplyser at de per tredje har tall som tilsier at de i 2024 vil nå sitt beste resultat noensinne.

Powered by Labrador CMS