Det nye styret i SAAHA. Fra venstre: Alf Isak Nordli, Mikael Hesslund, Janne Aas Jakobsen, Adnan Harambasic, Thor Olav Solbjør og Lars Ramberg. Foto: SAAHA

Arkitektkontor henter inn KI-gründer og kunstner til styret

Consigli-gründer Janne Aas Jakobsen og billedkunstner Lars Ø. Ramberg er nye styremedlemmer i arkitektkontoret SAAHA.

Publisert Sist oppdatert

Janne Aas Jakobsen er sivilingeniør innen konstruksjon og gründer av KI-selskapet Consigli, et verktøy som skal redusere risiko, kostnad og karbonfotavtrykk i byggeprosjekter.

Lars Ø. Ramberg er billedkunstner og har stilt ut på internasjonale museer og deltatt på kunstbiennaler blant annet i Venezia og Sao Paulo. 

Adnan Harambasic, partner og styreleder i arkitektkontoret SAHAA, sier han er glad for at de to har sagt ja til å sitte i styret til selskapet. 

– Utviklingen i KI-teknologi vil påvirke livene våre, og arkitektyrket, på måter vi ennå ikke kjenner til. Vi i SAAHA er nysgjerrige på muligheter og utfordringer som kommer med denne utviklingen. Vi er også opptatt av betydningen av kunsten, og tror at dens evne til å berike oss følelsesmessig, gi oss intellektuell innsikt og estetiske opplevelser, blir enda mer viktig når KI-teknologi blir en stadig større del av våre liv, sier Harambasic i en pressemelding. 

 

Powered by Labrador CMS