Konsernsjef Egil Hogna i Norconsult (f.v.), leder Kristine Skolt Tveitan i Norconsult Jessheim og leder Arild Sunde i Norconsult Kongsvinger.

Norconsult åpnet avdeling på Kongsvinger

Norconsults åpnet torsdag en ny avdeling på Kongsvinger. 

Publisert

Den nye avdelingen vil være underlagt Jessheimkontoret, som tilhører Region Innlandet med sine 13 lokasjoner og nær 300 medarbeidere. 

Regionen dekker alle markedsområder og samarbeider tett på tvers av fagområder, noe som ifølge en pressemelding sikrer god kollegial støtte og faglig utvikling. 

— Vi har i lengre tid hatt ambisjoner om å ta markedsandeler i denne regionen, og nå har vi klart å vinne viktige rammeavtaler i området. Derfor har vi nå ute spennende stillingsannonser for å gi flinke folk muligheten for å være med på et ambisiøst lag, sier Øyvind Moshagen, regionsdirektør for Innlandet i Norconsult, i meldingen.

Rådgiverselskapet har så langt ti ansatte i Kongsvinger, men har nå lyst ut en rekke stillinger, blant annet en avdelingslederstilling.

Norconsult opplever økende oppdragsmengde i Kongsvingerregionen, og Moshagen sier at de har som strategi å være lokale og nær kundene.

— Den nye tverrfaglige avdelingen hos Norconsult på Kongsvinger blir en del av Region Innlandet og det tette samarbeidet innad i Norconsult gjør det mulig focr ansatte på Kongsvinger å jobbe både lokalt og nasjonalt, hvis kompetansen skulle tilsi det, sier han.

Powered by Labrador CMS