Hybeko kjøper Jøma Lift Teknik
Fra venstre: Hans Nielsen (Jøma), Espen Johannesen (Hybeko), Jørgen Martinsen (Jøma) og Svein Inge Forland (Hybeko).

Kjøper opp 25 år gammelt dansk liftselskap

Hybeko AS kjøper samtlige aksjer i danske Jøma Lift Teknik, og styrker med det sin posisjon som ledende forhandler av Genie, Dino og Leguan i Norden.

Publisert

Hybeko leverer lifter og løfteutstyr, representerer merker som Genie, Dino, Multitel og Leguan, og har vært i bransjen i over 50 år. Når de nå utvider virksomheten med det danske selskapet, blir de ifølge en pressemelding «en komplett nordisk forhandler».

Hybeko group inkluderer fra før Liftexperten i Sverige, Hybeko AS i Norge og Hybeko OY i Finland. Etter oppkjøpet vil de ha 20 depoter i Norden med over 120 ansatte.

– Vi er svært glade for å ønske Jøma velkommen til Hybeko-familien. Jøma har omfattende erfaring i markedet og et sterkt kundefokus. Vi deler begge troen på at hvis vi tar vare på våre ansatte, vil de ta vare på kundene våre. Vi ser virkelig frem til å jobbe sammen i nær fremtid, sier Espen Johannessen, konsernsjef i Hybeko Group, i pressemeldingen.

«Jøma vil passe perfekt inn i Hybeko group ettersom selskapet har samme syn på balansen mellom ettermarked og salg. Hybeko vil nå lettere kunne koordinere maskiner og service, samt sikre at våre kunder drar nytte av en styrket organisasjon. Hybeko vil oppnå bedre dekning og kan jobbe enda mer fleksibelt innenfor konsernet», skriver selskapet.

Jøma Lift Teknik ble etablert i Kolding i 1999 av Jørgen Martinsen og er i dag forhandler for Genie, Dino, Teupen, Leguan og Ixolift i Danmark.

Powered by Labrador CMS