Administrerende direktør Mikkel Nielsen i Byggtjeneste. Foto: Byggtjeneste

Byggtjeneste inngår partnerskap med programvare­selskap

NOBB-leverandør Byggtjeneste inngår et strategisk partnerskap med programvare-som-tjeneste-selskapet LCA.no.

Publisert

Det skriver LCA i en pressemelding mandag.

– Vi er veldig glade for å ha kommet i land med en avtale med LCA.no. Det er del av strategien om å bli den beste partneren i å hjelpe våre kunder med å tilgjengeliggjøre klimadata. Samt vårt formål om å være den viktigste plattformen for maskin til maskin utveksling av høykvalitets produktdata i byggenæringen. Vi ser frem til å hjelpe produsentene i Norge i gang med å produsere EPDer gjennom LCA.no, sier administrerende direktør Mikkel Nielsen i Byggtjeneste.

Ifølge pressemeldingen skal samarbeidet mellom Byggtjeneste og LCA.no gi Byggtjenestes kunder tilgang til mer detaljert og oppdatert data. På sikt vil kunder av Byggtjeneste oppleve sømløs integrasjon mellom NOBB og LCA.no ved hjelp av API-integrasjoner, heter det i meldingen.

– Vi syns det er flott at aktører som Byggtjeneste setter fokus på digitale og kostnadseffektive løsninger for utvikling av EPD. Gjennom dette partnerskapet kan vi tilby en enklere og effektiv løsning for utvikling og distribusjon av miljødokumentasjon, sier Trond Edvardsen, administrerende direktør i LCA.no, i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS