Velkommen til nye bygg.no - vi lanserer ny satsing på anlegg

I dag kan vi presentere en kraftig oppdatert utgave av bygg.no, og lanserer samtidig en ny satsing inn mot anleggssektoren med anlegg.no.

Publisert Sist oppdatert

Byggeindustrien har siden 2001 jobbet på formidling av nyheter gjennom bygg.no, som har vært i en kontinuerlig utvikling. I dag lanserer vi en ny versjon av bygg.no som inneholder en rekke nye funksjoner og forbedringer, som vi håper du som leser vil sette pris på.

Her har vi jobbet for å kunne presentere innholdet vårt på en enda bedre måte enn tidligere, med flere nye funksjoner. Det betyr blant annet større flater for å vise frem våre redaksjonelle produkter med flere nye grep som forhåpentligvis skal gi en bedre leseropplevelse. Dette vil ikke minst komme til utrykk i våre reportasje og featureartikler.

Samtidig som vi har jobbet for å videreutvikle og fornye oss, har vi et ønske om at du som bruker av bygg.no fortsatt skal kjenne deg igjen. Det betyr at vi ikke snur opp ned på alt. Du vil fortsatt finne en oppbygning av siden du kjenner fra før med en inndeling som viser bredden blant bransjene i næringen og mye av det samme stoffet. Det betyr at vi skal ha en god miks av dagsaktuelle nyheter, reportasjer fra ulike deler av verdikjeden, fagstoff og dermed forhåpentligvis noe som kan gi deg en ekstra verdi i din arbeidshverdag.

Vi har gjennom flere år hatt anlegg.no som en del av vår nettsatsing, men den største nyheten i dag er lanseringen av nye anlegg.no som et nettsted som skal stå på egne bein. Byggeindustrien har gjennom alle år dekket både bygg- og anleggssiden i byggenæringen. Vi mener likevel vi kan dekke en enda større og bredere del av anleggsektoren tettere.

Anleggsbransjen har vokst voldsomt i omfang de siste 10-15 årene. Dermed er det deler av anleggsbransjen som fortjener enda mer oppmerksomhet, og det ønsker vi nå å bidra til gjennom våre spalter.

Med anlegg.no skal alle i anleggsbransjen få et fast sted hvor de kan hente sine nyheter om alt som skjer i og rundt denne sektoren. Samtidig vil du selvsagt også vil finne anleggssakene som tidligere er presentert på bygg.no der som tidligere, men nå har vi en rendyrket satsing som kun omfatter anleggsdelen av næringen.

Vi har mange dyktige ansatte som har god kunnskap om både bygg- og anleggsbransjen, og som nylig også ble ytterligere forsterket med Jarle Skoglund. Han har vært redaktør og journalist i anleggsbransjen gjennom flere tiår, og kjenner denne delen av næringen bedre enn de fleste.

Bygg.no og anlegg.no er ikke ferdig utviklet og vil stadig bli forbedret – og vi håper du ønsker å bli med oss videre. Kom gjerne med tilbakemeldinger, uansett om du er fornøyd eller mener vi kan gjøre tingene bedre.

God lesning!

Powered by Labrador CMS