Volvo vant beste stand på Vei og Anlegg

Volvo vant beste stand på Vei og Anlegg 2024 med en stand som juryen mente speilet utviklingen i anleggsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Juryen vurderte alle stander på messen etter stoppeffekt, betjening og personell, kreativitet, lyssetting og innhold.

- Vinneren har en stor stand med mye innhold. Standen fremstår oversiktlig og luftig, og inviterer i stor grad besøkende inn, med et moderne, visuelt uttrykk, sa juryleder og senior salgsrådgiver i X-Ide, Wenche Kjølen.

- Vinnerens utstilling viser en stor bredde i både type utstyr, størrelser, teknologi og drivlinjer. Vinnerens utstilling speiler i stor grad utviklingen i anleggsbransjen som helhet, med betydelig eksponering av både dagens og fremtidens teknologi. Standens to viktigste nyheter er et godt uttrykk for vinnerens posisjon og ambisjoner, der en av nyhetene er en verdenspremiere på en utslippsfri hydrogendrevet gravemaskin. Standen inneholder flere elementer med en sterk stoppeffekt, la hun til.

Juryen trakk også frem at Volvo i stor grad har tilpasset sin stand til en innendørs utstilling.

Salgsdirektør David Kristianslund i Volvo Maskin var naturligvis veldig fornøyd med prisen, og spesielt med begrunnelsen

- Det er veldig mye av det vi har tenkt på når vi har planlagt dette. At det skal være åpent, lyst, innbydende for kundene og en arena for å prate sammen. Og at vi viser litt spenn i teknologi, fra de vanlige dieselmaskinene, og har ganske mye fokus på elektrisk og nye drivlinjer, sa han.

Den største stoppeffekten på standen, om ikke hele messen, har vært den nye hydrogengraveren.

- Hydrogenmaskinen har blitt en veldig populær del av standen. Det har vært veldig mye interesse, og det er moro. Det var liksom akkurat at vi rakk å få maskinen ferdig til å vise den her, så det var gøy, smilte Kristianslund.

Powered by Labrador CMS