HMS-sjef Martin Tveter og fagleder ved UCO-skolen Bjørn Lage Edvardsen. Foto: UCO

UCO er blitt sertifisert opplærings­bedrift

Utleiecompagniet (UCO) har siden etableringen i 2002 arrangert kurs over hele landet, men nå er selskapet blitt en sertifisert opplæringsbedrift.

Publisert

– Å være en sertifisert opplæringsbedrift, betyr at man kan holde kurs i henhold til §10-3. «Arbeidsutstyr underlagt krav om dokumentert sikkerhetsopplæring gitt av sertifisert opplæringsvirksomhet», skriver selskapet i en pressemelding.

– Det er viktig for oss å kunne tilby en komplett leveranse av maskiner, utstyr og kurs til kundene, og med denne sertifiseringen på plass, så kan våre egne ansatte instruktører gjøre nettopp det. Dette er rett og slett et kvalitetsløft for oss, sier administrerende direktør i UCO, Jostein Stormo, i meldingen.

For å bli sertifisert opplæringsbedrift må man ha etablert et kvalitetssystem som er underlagt et sertifiseringsorgan og det er ASAS Sertifisering AS som har foretatt sertifiseringen av UCO.

– I løpet av et år har UCO et betydelig antall kursdeltagere som får styrket sin kompetanse innen sikker bruk av maskiner og utstyr på UCO-skolen, og jeg ser det som et kvalitetsstempel at vi nå er sertifisert og kan tilby et enda bredere spekter av kurs, sier HMS-sjef i UCO, Martin Tveter, via meldingen.

Powered by Labrador CMS