Trym Anlegg er godt i gang med byggingen av den nye parkeringskjelleren, Her er man i gang med støping av gulvet. Foto: John Inge Vikan
Trondheim S er det viktigste trafikknutepunktet i Midt-Norge, med jernbanestasjon, bussterminal og holdeplasser for lokal kollektivtrafikk, taxiholdeplass, sykkelfelt og godt for forgjengere. I nærheten ligger også hurtigbåtterminalen. Illustrasjon: Bane Nor Eiendom.
Slik tenker man seg at man vil møte den nye sentralstasjonen i Trondheim når den er ferdig. I midten tapper til Sjøgangen som fører over til Brattøra, til venstre Trappehuset og til høyre det nye terminalbygget. Illustrasjon: Bane Nor Eiendom.
Det planlegges gate med kjørefelt, kollektivfelt, sykkelfelt og også en fin promenade mot Kanalen. Illustrasjon: Bane Nor Eiendom.
Under gata foran stasjonen kommer en offentlig parkeringskjeller, som allerede er under bygging. Nedkjøring blir i midtrabatten utenfor politistasjonen. Illustrasjon: Bane Nor Eiendom.

Stor utbygging av stasjonsområdet i Trondheim

Bane Nor Eiendom er i starten av en stor utbygging ved Trondheim Sentralstasjon, hvor gjeldende regulerings-plan åpner for bygging av offentlig parkeringsanlegg, nytt gateanlegg, ny kollektivterminal med tilhørende næring og kontorer samt boliger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kjære leser!

For å fortsette å lese må du logge inn eller kjøpe et abonnement.

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Mange bedrifter har tegnet bedriftsavtale hos oss.
Den løsningen gir alle med e-post inneholdende bedriftens maildomene tilgang.
Lurer du på om din bedrift har en bedriftsløsning?
Send oss en mail, så sjekker vi det ut for deg. Andre spørsmål? Kontakt oss

Powered by Labrador CMS