Sven Rudi Hansen Stokkeskog (f.v.) (styremedlem), Bjørn Ruud, Thomas Beck (styreformann), Olav Syrtveit (daglig leder og styremedlem) og Andrea Syrtveit (regnskapsfører og styremedlem). Foto: PreTak
Sven Rudi Hansen Stokkeskog (f.v.) (styremedlem), Bjørn Ruud, Thomas Beck (styreformann), Olav Syrtveit (daglig leder og styremedlem) og Andrea Syrtveit (regnskapsfører og styremedlem).

De kjøper 50 prosent av aksjene i Byggselv

PreTak AS kjøper 50 prosent av aksjene i Byggselv AS.

Publisert Sist oppdatert

Byggselv AS ble etablert i 2019.

– Frem til nå har det vært liten aktivitet i selskapet. I løpet av våren 2024 har det blitt montert sag, elementjigg og takstoljigg i lokalene på Åmli i Agder. Produksjon av vegger og takstoler er nå kommet i gang, etter at alle godkjenninger er på plass, heter det i en pressemelding.

Eieren av Byggselv AS, Olav Syrtveit, har nå valgt å selge 50 prosent av aksjene til PreTak AS, som jobber innen byggsystemer. Sammen med PreTak – Agnes Takstolfabrikk AS skal man dele på kompetanse og systemer.

PreTak - Byggselv skal levere elementer, takstoler, precut, K-pakker og I-bjelker

Thomas Beck, tidligere eier av byggevarekjeden Carlsen Fritzøe AS, som ble solgt tilByggmakker, er fra før medeier i elementprodusenten 1-2 Tre AS og Agnes Takstolfabrikk AS . Initiativtaker er Sven Rudi Hansen-Stokkeskog, tidligere eier av Larvik Takstolfabrikk AS, og som også har vært markedssjef for byggsystemer i både Jatak-Kjeden og i Byggevarekjeden Carlsen Fritzøe.

Bjørn Ruud er daglig leder i Agnes Takstolfabrikk AS og har tidligere vært medeier og daglig leder i Larvik Takstolfabrikk AS. Olav Syrtveit, som er daglig Leder i Byggselv AS, er også og driver og eier av Mesterbygg Åmli AS.

Powered by Labrador CMS