Fire nye glass- og fasaderådgivere på Fagdagen

– Foreningen takker alle utstillere, foredragsholdere og deltakere for et vellykket arrangement. Selvsagt var det også hyggelig å kunne presentere nye navn i vårt faglige elite, sier Bjørn Glenn Hansen etter Glass og Fasadeforeningens «Fagdagen 2016 – Trondheim».

Publisert Sist oppdatert

Den faglige eliten Hansen refererer til er kandidater som gjennomfører Glass og Fasadeforeningens autoriserte kurserie og består den avsluttende oppgaven.

Martin Hansen, Blikk Fasader AS, Dag Ove Pettersen, Sapa/Wicona, Kristian Sivertsen, Sapa og Mads Appelbom var fire av 13 som avsluttet glassrådgiverkurset i juni.

På Fagdagen 2016 – Trondheim fikk de nye rådgiverne utdelt sine diplomer og jakker. Hele 12 av kursdeltakere leverte inn prøve. Alle bestod.

– Det er imponerende, sier Hans Olav Meen Nilssen i Glass og Fasadeforeningen i en pressemelding.

I tillegg til 143 deltakere var det til sammen 15 stands å besøke. Programmet besto av et felles program der aktuelle saker fra Glass og Fasadeforeningen ble presentert. Deretter ble forsamlingen i tre faggrupper, glassmestere og produsenter, fasade og bilglass.

– Vi er kjempefornøyd. Bransjen har stilt opp etter beste evne og utstillerne gjorde en god innsats med å presentere sine nyheter og tjenester. Vi synes også det ar vellykket med å rendyrke fagene som er samlet i vår organisasjon med hvert sitt faglige program. Det var til sammen 24 foredrag. Samlet sett viste vi med «Fagdagen 2016 – Trondheim» at det er ønske og behov for treffpunkter mellom alle aktører i bransjen. sier prosjektleder Per Henning Graff.

Powered by Labrador CMS