Rundt 200 deltar på årets utgave av Stillasdagene. Foto: Lene Eikefjord
Rundt 200 deltar på årets utgave av Stillasdagene.

Rekorddeltakelse på Stillasdagene

Stillasdagene har i år rekorddeltakelse med over 200 deltakere i salen.

Publisert Sist oppdatert

– Det er svært gledelig at det er så stor oppslutning rundt Stillasdagene, sier Geir Gule, styreleder i Stillasforum, i en pressemelding. Han er strålende fornøyd med deltakerantall og ikke minst med flere deltakere fra Sverige. Stillasentpreprenorenes forening i Sverige (STIB) deltar også på scenen i år og skal fortelle om en STIB-autorisasjon som skal være et kvalitetsstempel og sertifiseringsordning for stillasentreprenører i Sverige.

– Vi setter i år blant annet fokus på rekruttering og utdanning, hvordan skal vi ta vare på kompetanse og hvordan skal vi få tak i god arbeidskraft, legger Gule til.

F.v. Rolf Engstrøm, Sigmund Andreassen, Jacob Sigurd Holmgard og Nils Halvor Berge. F.v. Foto: Lene Eikefjord
F.v. Rolf Engstrøm, Sigmund Andreassen, Jacob Sigurd Holmgard og Nils Halvor Berge.

Han mener programkomiteen har laget et variert program med temaer om økonomi og fremtidsutsikter, bransjesamarbeid etter fallulykke på Mongstad, rekruttering og utdanning og hvordan man skal ta vare på kompetanse og hvordan man skal få tak i god arbeidskraft. De kommer også inn på KI, bærekraft, standardisering og sertifisering.

På arrangementet deltar blant annet stortingspolitikere, NAV og byråden for kultur og næring i Oslo

Gjenoppbygging av Ukraina er også tematikk på arrangementet. I forbindelse med dette har styret besluttet å gi et bidrag til FIECs samarbeidspartner i Ukraina til bygging av en skole.

Powered by Labrador CMS