Fra venstre: Stian Bøttger Linna, Henning Berglund og Lars Reme. Foto: privat
Fra venstre: Stian Bøttger Linna, Henning Berglund og Lars Reme.

Stålbyggleverandør i Innlandet får ny eier

Bøttger Invest kjøper Berglund Stål og Blikk, som er en ledende leverandør av stålbygg i Innlandet. Oppkjøpet er en konsekvens av Bøttger Invests strategi om å styrke sin posisjon som stålentreprenør.

Publisert Sist oppdatert

Bøttger Invest eier 100 prosent av Bøttger AS, som har sitt geografiske nedslagsfelt fra Gardermoen til Egersund. Berglund Stål og Blikk dekker området fra Gardermoen og nordover på Østlandet. Samlet omsatte selskapene for vel 270 millioner kroner i 2023.

«Sammen dekker selskapene et stort og viktig marked for stålbygg. Selskapene vil styrke sin samlede kompetanse og konkurranseevne, og bidra til at Bøttger Invest når sitt mål om å bli en ledende norsk aktør innen stålbygg», heter det i en pressemelding.

Henning Berglund fortsetter som daglig leder i Berglund Stål og Blikk, og sikrer dermed kontinuitet og stabilitet i selskapets prosjekter.

Jeg ser frem til å lede Berglund Stål og Blikk under nytt eierskap. Oppkjøpet gir oss muligheten til å utvikle oss videre, samtidig som vi opprettholder vårt fokus på kvalitet og kundetilfredshet, sier Berglund i meldingen.

Stian Bøttger Linna, daglig leder i Bøttger AS, sier i den samme meldingen at han ser store muligheter for selskapene.

– Sammen utvider vi vår tilstedeværelse i stålbygg-markedet. Vi gleder oss til å samarbeide med Henning og hans team for å videreføre Berglund Stål og Blikks solide posisjon i markedet, sier Linna.

Powered by Labrador CMS