Statsminister Erna Solberg under åpningen av opplevelsessenteret The Salmon på Tjuvholmen sammen med grunnlegger Petter Sandberg.

Nå kan du både lære om og spise laks på Tjuvholmens nye opplevelsessenter

Fisk er Norges største eksportvare etter olje og gass og utgjør både en viktig nasjonal industri og identitet for nordmenn. Midt i Oslo åpner nå The Salmon.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel

- Men vi på Østlandet har egentlig ikke et så tett forhold til hele verdikjeden rundt oppdrett av fisk som vi burde ha, derfor er det utrolig gøy at The Salmon nå åpner på Tjuvholmen, sier eiendomssjef Kenneth Olsen i Selvaag Eiendom.

The Salmon er et opplevelsesbasert senter plassert ved bryggekanten på Tjuvholmen. Her er det undervisningsrom, digitale og interaktive utstillinger, direkte overføring fra fiskemerder som står i havet og muligheter til å både smake og sette seg ned på The Salmons restaurant.

- For oss som jobber for at folk skal ha det bra i byen, spesielt på Tjuvholmen som vi eier, er det viktig at de som kommer til oss får nye opplevelser som både gir glede og kunnskap. For eiendomsbransjen er dette innovasjon på høyt nivå. Her kombinerer vi det best fra kunnskapsformidling, underholdning og restaurant, forteller Olsen.

Selvaag Eiendom har jobbet med prosjektet i over fem år sammen med blant annet Petter Sandberg, kjent som grunder av Gyro og eier av Alex Sushi.

Powered by Labrador CMS