OPAK AS satser i Sarpsborg. Foran Lasse Hågensen t.v. og Ståle André Wiig. Bak Glenn Bjørsrud t.v. og Lars Anders Larsen. Foto: OPAK
OPAK AS satser i Sarpsborg. Foran Lasse Hågensen t.v. og Ståle André Wiig. Bak Glenn Bjørsrud t.v. og Lars Anders Larsen.

Rådgivere utvider med ny avdeling

Rådgiverselskapet OPAK oppretter et nytt kontor i Sarpsborg. ny avdeling for Østfold og Søndre Akershus.

Publisert Sist oppdatert

OPAK oppretter et avdelingskontor lokalisert i Sarpsborg, sentralt i Østfold. Herfra skal den nye avdelingen betjene bygge- og eiendomsbransjen i Østfold og Søndre Akershus.

– En riktig satsing nå. Vi har stor tro på dette markedet, sier administrerende direktør Lars Anders Larsen i Opak AS i en pressemelding.

Det er rådgiverne Lasse Hågensen og Ståle André Wiig som har fått ansvaret for å dra i gang den nye avdelingen.

– Det er et marked vi kjenner godt og som vi har hatt et forhold til i alle år. Med denne etableringen fokuserer vi den lokale kompetansen ytterligere. Vi går fra oppdragsbasert til en permanent tilstedeværelse og blir en sterkere og mer synlig aktør i det lokale markedet, sier Larsen videre.

Det familieeide selskapet ble stiftet i 1964. Selskapet har hatt en sterk økonomisk vekst de siste årene. Det foreløpige regnskapet viser en omsetning på 195 millioner kroner i 2023, som er en betydelig økning fra 2022.

Powered by Labrador CMS