Silje Marie Smitt (fra venstre), Anders Reinertsen Liaøy og Silje Skjelsvik konkurrerer om å bli Årets unge rådgiver 2024. Fotomontasje: COWI/Multiconsult/Sweco

Disse tre kan bli Årets unge rådgiver

Tre rådgivere fra Multiconsult, Sweco og COWI kjemper om tittelen Årets unge rådgiver 2024, som deles ut 22. oktober.

Publisert

Anders Reinertsen Liaøy (34) i Multiconsult), Silje Skjelsvik (30) i Sweco og Silje Marie Smitt (32) i COWI) konkurrerer om tittelen Årets unge rådgiver 2024. Prisen deles ut av Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF), og vinneren offentliggjøres på RIFs høstkonferanse 22. oktober.

Det er medlemsbedriftene til RIF som selv nominerer kandidatene. Juryen består av juryleder Ari Soilammi, som er utviklingssjef RIF, daglig leder og RIF-styremedlem Sverre Heskestad, Sweco-rådgiver og leder for Ung i RIF Oslo Anna Zabielska, konserndirektør for utbygging i Bane NOR Bettina Sandvin, direktør for bærekraft og spesialfag i Statsbygg Anders Fylling og Espen Hammersland i Statkraft.

Totalt 14 kandidater er meldt inn til prisen.

– Vi ser at kandidatforslagene er godt gjennomarbeidet på samtlige kriterier og omtaler konkrete aktiviteter, prestasjoner og resultater som kandidatene har bidratt positivt med for kunder og sin arbeidsgiver. Er du nominert av din arbeidsgiver til denne prisen så er det en real tillitserklæring som alle kandidater bør ta til seg, sier juryleder Ari Soilammi i en pressemelding fra RIF.

Dette er finalistene:

Anders Reinertsen Liaøy, spesialist innen VVS og miljø i Multiconsult

Anders Reinertsen Liaøy beskrives som en dedikert og innovativ sivilingeniør med spesialisering innen miljø og VVS. Han er, ifølge pressemeldingen, kjent for sin evne til å kommunisere tekniske konsepter i kombinasjon med miljø- og klimaaspekter på en forståelig måte som skaper engasjement hos flere enn seg selv.

Silje Skjelsvik, leder for klima og innovasjon i Sweco 

Silje Skjelsvik er leder for Klima og innovasjon i Sweco, og har, ifølge pressemeldingen, etablert seg som en spydspiss innen klima- og bærekraftsrådgivning, både internt i Sweco og i bransjen generelt. Hun beskrives som en som utarbeider gode strategier og foreslår konkrete tiltak for bærekraftig utvikling.

Silje Marie Smitt, spesialist i design og analyse av termiske prosesser i COWI

Silje Marie Smitt har en doktorgrad innen varmepumper og kjølesystemer og er spesialist i design og analyse av termiske prosesser. Ifølge pressemeldingen bidrar Smitts forståelse for kuldefaget sterkt til å utvikle både kulde- og varmepumpebransjen og det faglige nivået til kollegene sine.

 

Powered by Labrador CMS