Frans Denward (t.v.) og Henrik Kalager. Foto: NSS Group og Hallbyggerne Jonsered
Frans Denward (t.v.) og Henrik Kalager. Foto: NSS Group og Hallbyggerne Jonsered

NSS Group og Hallbyggerne Jonsereds satser i Norge

NSS Group og Hallbyggerne Jonsereds har nå bestemt seg for å satse i Norge og har ansatt Henrik Kalager som country manager.

Publisert

De skal dermed satse på plasthaller og lagerløsninger i Norden. Den norske virksomheten vil bli drevet under navnet Hallbyggerne Jonsereds AS.

– Henrik Kalager har blitt utnevnt til country manager for den norske satsingen. Med en solid bakgrunn og dyp forståelse for markedets behov, vil Kalager ha ansvaret for å etablere og lede virksomheten i Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi ser stor potensial på det norske markedet, og vi er glade for at Henrik Kalager vil lede denne satsingen. Med hans kompetanse og vårt brede produktsortiment er vi overbevist om at vi kan møte de økende behovene hos norske bedrifter, sier Frans Denward, administrerende direktør for NSS Group, i meldingen.

Kalager peker på at han ser frem til de muligheter som det norske markedet tilbyr.

– Norge representerer en spennende mulighet for oss til å utvide vårt tilbud og nå nye kunder. Jeg ser frem til å bygge opp et sterkt team og utvikle langsiktige relasjoner med norske bedrifter, sier Kalager.

Foto: NSS Group og Hallbyggerne Jonsered
Foto: NSS Group og Hallbyggerne Jonsered

2

Powered by Labrador CMS