Tore Nesje-Haugli og Harald Snippen. Foto: Structor
Tore Nesje-Haugli og Harald Snippen.

Lederskifte i Structor Lillehammer

Tore Nesje-Haugli tok 1. september over som daglig leder i Structor Lillehammer AS etter Harald Snippen.

Publisert Sist oppdatert

Harald Snippen, sammen med Tor Christensen, var de som var med å starte det første Structor-selskapet 2. mai 2014.

Structor Lillehammer AS har i dag 15 medarbeidere.

– Harald Snippen ønsker nå å konsentrere seg mer om prosjektene og sender stafettpinnen videre til Tore Nesje-Haugli som ny daglig leder, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Nesje-Haugli var en av de første som kom inn i selskapet etter oppstarten i 2014. Han har sin utdannelse fra høyskolen i Gjøvik innen vann – og miljøteknikk med tilleggsutdanning innen bedriftsøkonomi. Han er RIF-godkjent rådgiver og styremedlem i selskapet.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer sammen med dyktige kollegaer. På linje med de øvrige Structor-selskapene er dette et spesialistselskap som opererer med en effektiv organisasjon, enkle administrative systemer og raske beslutningsveier. Det gir oss et konkurransefortrinn samt fornøyde medarbeidere og kunder, sier Tore Nesje-Haugli i meldingen.

– Jeg er veldig fornøyd med at Tore tar over som ny leder i Structor Lillehammer AS. Det er positivt at vi klarer å rekruttere folk fra egne rekker. Tore har vært med på oppbyggingen av selskapet og har med sin spisskompetanse og lange erfaring de beste forutsetninger for å videreutvikle Structor Lillehammer AS med fokus på verdiskapning for kundene, sier Jan Ove Holmen i Structor Holding i meldingen.

Powered by Labrador CMS