Marius Hegge er ansatt som salgsdirektør for boligprodusenter i Optimera. Foto: Optimera
Marius Hegge er ansatt som salgsdirektør for boligprodusenter i Optimera. Foto: Optimera

Han er ny salgsdirektør i Optimera

Marius Hegge er ansatt som ny salgsdirektør for boligprodusenter i Optimera. Han vil nå også inngå i ledergruppen for Optimera Proff og Montér.

Hegge kommer fra jobben som nasjonal salgssjef med det samme ansvarsområdet i konsernet.

– Etter snart fem år i Optimera er jeg veldig fornøyd med å få hovedansvaret for salg inn mot de mange, langvarige og gode samarbeidspartnerne vi har blant boligprodusentene. Samtidig vil jeg jobbe aktivt for å ønske nye kunder velkommen på laget. Med ressursene og den brede kompetansen vi har i hele vår landsdekkende organisasjon, er det utelukkende med glede jeg tar fatt på denne jobben, sier Hegge i en pressemelding.

Hegge er utdannet håndverker og har tidligere jobbet med teknisk tegning. Han har også bakgrunn fra leverandørbransjen, blant annet som prosjektleder hos takprodusenten BMI Group og salgsingeniør hos vindusprodusenten NorDan.

Han er nå ansatt som en av to salgsdirektører for Optimera Proff og Montér.

Petter Gram, direktør for salg og drift i Optimera. Foto: Optimera
Petter Gram, direktør for salg og drift i Optimera. Foto: Optimera

– Marius har over tid vist seg som en sterk leder som tar i bruk hele vår enestående og landsomfattende salgsorganisasjon for å levere best mulig verdi til våre mange samarbeidende boligprodusenter. Jeg ser frem til å jobbe tett med ham fremover for å bli enda bedre på dette svært viktige området for Optimera, sier direktør for salg og drift i Optimera, Petter Gram, i meldingen.

Powered by Labrador CMS