Bård Alsaker, nytilsatt prosjektdirektør, sammen med konserndirektør Kari Sveva Dowsett.

Han er ny prosjektdirektør i Multiconsult Norge

Den nye prosjektdirektøren, Bård Alsaker, tiltrer stillingen 1. november. Sammen med øvrige prosjektdirektører i selskapet vil han ha ansvar for prosjekter i hele Norge.

Publisert

Alsaker bringer med seg bred erfaring fra ledelse innen vei, vann, miljø, og kommer fra stillingen som prosjekt- og markedssjef for vann- og kommunalteknikk hos Cowi Norge, heter det i en pressemelding.

– Jeg gleder meg veldig til å starte i stillingen i et bunnsolid og godt drevet selskap som har et solid omdømme innen de aller fleste markedssektorer. Det blir spennende å se hvordan min kompetanse og erfaring kan brukes og videreutvikles i tråd med selskapets muliggjøringsstrategi. Bransjen er i stadig endring og utvikling, fremtidsutsiktene er lyse og jeg ser fram til å jobbe sammen med mange dyktige medarbeidere, sier Bård Alsaker i meldingen.

Alsaker blir ansatt i Multiconsult Regioner Norge som omfatter virksomhet utenom Oslo-området, med rundt 1.300 årsverk fordelt på over 35 kontorer. Regioner Norge er delt i seks forretningsenheter, og ledes av konserndirektør Kari Sveva Dowsett.

Som prosjektdirektør vil Alsaker ha overordnet ansvar for en del av Multiconsults prosjektportefølje, sikre erfaringsdeling i organisasjonen, samt ivareta og utvikle relasjoner til kunder og samarbeidspartnere, fremgår det av meldingen.

– Vi er svært glade for å ønske Bård velkommen til Multiconsult. Hans omfattende erfaring fra rådgivning, prosjektkompetanse og sterke lederegenskaper vil være en stor ressurs for oss i arbeidet med å videreutvikle våre virksomhet og utvikle og realisere verdiskapende og fremtidsrettede prosjekter, uttaler konserndirektør Kari Sveva Dowsett.

Powered by Labrador CMS