Mads Gjøstøl er ansatt som ny økonomidirektør i Sweco. Foto: Sweco
Mads Gjøstøl er ansatt som ny økonomidirektør i Sweco. Foto: Sweco

Han er ansatt som ny økonomidirektør i Sweco

Mads Gjøstøl er ansatt som ny økonomidirektør i Sweco, med oppstart 2. januar 2025.

Publisert

Han kommer fra stillingen som Finansdirektør i Adecco, hvor han de tre årene har ledet økonomifunksjonen med områder som lønn, faktura, regnskap, controlling, performance, innkjøp og eiendom, skriver selskapet i en pressemelding.

 – Å bli en del av Sweco som økonomidirektør ser jeg veldig frem til. Jeg er imponert over selskapets klare visjon og engasjement for bærekraftige byer. Jeg gleder meg til å bidra med min kompetanse for å støtte de strategiske vekstmålene, veien mot klimanøytralitet, samt styrke selskapets bunnlinje ytterligere, sier Mads Gjøstøl i meldingen.

Med en mastergrad i finans fra University of Leicester har han tidligere hatt ledende stillinger i Strawberry (Nordic Choice Hotels).

– Ansettelsen av Mads er et resultat av en omfattende rekrutteringsprosess, hvor nær 100 kandidater ble vurdert. Mads har utmerket seg i prosessen med sin åpne og tillitsvekkende kommunikasjon, gode leder- og samarbeidsegenskaper, samt analytiske og faglige evner. Vi er svært fornøyde med å få Mads på laget, sier Rasmus Nord, administrerende direktør i Sweco, i meldingen.

Powered by Labrador CMS