Mikkel Nielsen. Foto: Norsk Byggtjeneste
Mikkel Nielsen.

Han er ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Byggtjeneste

Mikkel Nielsen er ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Byggtjeneste AS og vil tiltre stillingen senest 1. desember.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

Nielsen er utdannet Master of Science fra BI og har vært chief digital officer i Nordr AS siden 2020. Nordr AS er en videreføring av Veidekkes eiendomsvirksomhet i Norge og Sverige, hvor han fra 2017 til 2020 var direktør for digitalisering.

– I flere perioder fra 1997 til 2017 var han ansatt i Accentures strategipraksis, sist som direktør og leder for Accenture Technology Strategy i Norge. I perioden 2003 – 2008 var han ansatt ved Sykehuset Buskerud HF som omstillingssjef og leder av utviklingsseksjonen, heter det i en pressemelding.

– Med bred erfaring fra teknologi og omstillingsprosjekter, samt god innsikt i byggenæringen er Mikkel meget godt kvalifisert for å videreføre Norsk Byggtjeneste AS, sier styrelder Carl Otto Løvenskiold i meldingen.

Nielsen er 51 år og bor på Stabæk.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke Øyvind Skarholt for en solid innsats for Norsk Byggtjeneste gjennom mange år, sier Løvenskiold, som ønsker Mikkel Nielsen velkommen og ser frem til et langt og godt samarbeid.

Powered by Labrador CMS