Håvard Staff Brenno. Foto: Fredensborg Fritid
Håvard Staff Brenno. Foto: Fredensborg Fritid

Han blir ny boligdirektør i SiO

– Jeg gleder meg veldig til å starte i SiO. Det å bidra til et godt og attraktivt botilbud for studentene i Oslo og Lillestrøm er et viktig samfunnsoppdrag som motiverer meg, sier Håvard Staff Brenno. Han blir ny boligdirektør i SiO fra 1. desember i år.

Publisert

Brenno (48) kommer til SiO fra stillingen som destinasjonsutvikler i Fredensborg Fritid, og var tidligere utleiedirektør i Heimstaden. 

– Han har bred ledererfaring fra utvikling, forvaltning og utleie av bolig- og næringseiendom fra Fredensborg/Heimstaden, Olav Thon Gruppen og DNB Eiendom. Han er eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har også utdanning innenfor økonomi og administrasjon, heter det i en pressemelding. Som boligdirektør får Brenno ansvaret for utleie av mer enn 9.000 studentboliger i Oslo og Lillestrøm.

– SiOs fokus på bærekraft og teknologisk utvikling til beste for studentene gjør denne jobben ekstra spennende. Jeg ser frem til å bli kjent med nye kolleger og ta fatt på oppgavene, sier Brenno i meldingen.

– Jeg er glad for å ønske Håvard velkommen på laget, og er ikke i tvil om at han blir en ressurs for oss. Med den tunge eiendomskompetansen og erfaringen fra boligutleie han besitter, mener vi han er veldig godt egnet for stillingen. Som person har han også engasjementet og driven som må til, sier Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO, i meldingen.

Powered by Labrador CMS