Martin S. Lundby. Foto: Hafslund Celsio
Martin S. Lundby.

Går inn i styret til Hovinbyen Sirkulære Oslo

Martin S. Lundby, administrerende direktør i Hafslund Celsio, har blitt valgt inn som nytt styremedlem i Hovinbyen Sirkulære Oslo (HSO).

Publisert Sist oppdatert

– Lundby tiltrådte sin nåværende rolle i Hafslund sommeren 2024, hvor han blant annet leder arbeidet med å iverksette fullskala karbonfangst- og lagring ved avfallsforbrenningsanlegget på Klemetsrud i Oslo, med mål om å fange og permanent lagre 350 000 tonn CO2 årlig. Denne erfaringen, kombinert med hans dype forståelse for energi- og miljøsektoren, vil styrke HSOs arbeid med å fremme sirkulær økonomi i bygg-, anlegg- og produksjonsnæringen, heter det i en pressemelding.

Knut Inderhaug trer ut av styret for å starte i ny jobb som administrerende direktør i Hafslund Vekst.

– Vi er svært glade for å ønske Martin S. Lundby velkommen til styret. Hans kompetanse innen fornybar energi og bærekraftige løsninger er en perfekt match for vårt arbeid med å utvikle Hovinbyen som et innovasjonsdistrikt som kutter utslipp og skaper fremtidens arbeidsplasser. Vi vil samtidig takke Knut for innsatsen i styret og ønske ham lykke til i ny jobb i Hafslund Vekst, sier Daniel K. Siraj, styreleder i HSO og konsernsjef i OBOS, via meldingen.

– Jeg ser frem til å bidra til HSOs visjon om å gjøre Hovinbyen til et innovasjonsdistrikt og et foregangsområde innen sirkulære løsninger. Det er et utrolig spennende prosjekt å få bygge et helt område basert på sirkulære premisser, sier Lundby.

Powered by Labrador CMS