Lars Erik Berg går fra HRP til Semaphore Consulting Partners. Foto: Semaphore Consulting Partners
Lars Erik Berg går fra HRP til Semaphore Consulting Partners. Foto: Semaphore Consulting Partners

Går fra HRP til Semaphore Consulting Partners

Etter fire år som fagdirektør for sikkerhet i rådgivningsselskapet HRP blir Lars Eirik Berg en del av ledergruppen i Semaphore Consulting Partners.

Publisert

Han får hovedansvaret for å bygge opp deres rådgivningstjenester innen sikkerhets-, risikostyring og etterlevelse (GRC).

Det pekes i en pressemelding på at stadige endringer i et allerede komplekst trussel- og risikobilde for de fleste norske virksomheter, i kombinasjon med nye og kommende lovverk innen sikkerhet, har ført til en økende etterspørsel etter såkalte GRC-tjenester.

– Det er derfor gledelig å få Lars Eirik med oss til å videreutvikle dette viktige tjenesteområdet, sammen med resten av våre dyktige sikkerhetsrådgivere, sier Kjell Jarle Furnes, administrerende direktør i Semaphore, i en pressemelding.

Det vises til at Berg har erfaring med sikkerhetsarbeide og ledelse fra store og komplekse private og offentlige virksomheter, både nasjonalt og internasjonalt. Han har bakgrunn fra blant annet Forsvaret, Forsvarsbygg og DNB.

–Jeg er svært glad for å kunne bli en del av det meget kompetente sikkerhetsmiljøet i Semaphore, og ikke minst for å kunne bidra til å videreutvikle fagområder som jeg brenner for og har jobbet mye med over de siste årene, sier Lars Eirik Berg i meldingen.

– Jeg er også ekstra fornøyd med at vi skilles som gode venner og at HRP ønsker et videre samarbeid med oss i Semaphore, hvor vi fremover vil forsterke og komplettere hverandres sikkerhetsleveranser til våre kunders beste, legger Berg til.

Powered by Labrador CMS