Åge Skinstad (t.v.) og administrerende direktør John Georg Storvik i TROX Auranor. Foto: TROX Auranor
Åge Skinstad (t.v.) og administrerende direktør John Georg Storvik i TROX Auranor. Foto: TROX Auranor

Åge Skinstad går til byggenæringen

Åge Skinstad har takket ja til en nyopprettet ny stilling som markedsdirektør for Norden i TROX Auranor.

Publisert

Han tiltrer stillingen når han er ferdig med VM jobben i Trondheim, senest 1. januar 2026.

– Vi er stolte og glade for å kunne presentere Åge Skinstad som selskapets nye markedsdirektør. Skinstad kan vise til en imponerende karriere og har tidligere hatt markedsansvar i både SWIX og Adidas. I tillegg har han erfaring fra flere lederstillinger innenfor både toppidrett og næringslivet. Med sin bakgrunn vil Skinstad tilføre verdifull erfaring og ekspertise til TROX Auranor. Vi gleder oss til å få Åge med oss på laget og få dra nytte av hans engasjement og kompetanse innen prestasjonskultur og økonomisk og sosial bærekraft, sier administrerende direktør John Georg Storvik i selskapet i en pressemelding.

– Jeg kjenner til TROX fra tidligere gjennom arbeid i NHO Innlandet og Hapro Jobb og Karriere. Et felles verdigrunnlag er alltid et godt utgangspunkt, og jeg ser frem til å bidra til ytterligere vekst i selskapet, men først skal teamet og jeg i Trondheim 2025, sammen bidra til at mesterskapet blir tidenes mest bærekraftige ski-VM, sier Åge Skinstad i meldingen.

TROX Auranor har gjennom 50 år har drevet produksjon og salg av luftfordelingsutstyr i Norge.

Åge Skinstad jobber for tiden med Ski-VM i Trondheim og er ansatt der til 31. desember 2025.

– Selv om vi gleder oss til å få ham om bord, har vi full forståelse for at han må avslutte sitt nåværende prosjekt før han kan tiltre hos oss, sier Storvik.

Powered by Labrador CMS