Petter Kittelsen er ny regiondirektør i region Nord i Norconsult.

Han blir ny regiondirektør i Norconsult

Med ti års ansiennitet i selskapet tar Petter Kittelsen nå steget fra å være leder av Norconsults kontor på Lillehammer og Gudbrandsdal til å bli regiondirektør for Norconsult region Nord.

Publisert

Region Nord består av kontorene Helgeland, Bodø, Harstad, Narvik, Tromsø og Finnmark, og har til sammen 270 medarbeidere.

Ifølge en pressemelding fra selskapet har Petter Kittelsen bidratt sterkt til at Norconsults kontor på Lillehammer har levert solide økonomiske resultater og doblet størrelsen i løpet av de seneste fem årene. 

– Vi er glade for å få en erfaren leder som har bevist at han kan skape trivsel og levere solide resultater sammen med sine medarbeidere. Petter er dyktig i markedet og har evnen til å etablere gode relasjoner med våre kunder. Vi er trygge på at han vil bidra til å utvikle Norconsult videre sammen med våre talentfulle kolleger i region Nord, og vi ser frem til å få ham på plass i sin nye rolle. Mobilitet på tvers av enheter er også gunstig for internt samarbeid og erfaringsoverføring, sier Vegard Jacobsen, konserndirektør for Regioner Norge i Norconsult. 

Petter Kittelsen har en bachelor i Naturforvaltning fra NMBU og han har tatt Utviklingsstudier ved Oslo Met. Han sitter i dag i Norconsults styringsgruppe for fagnettverket Arealplan. 

I pressemeldingen sier han at han gleder seg til å bli bedre kjent med region Nord, der han vil veksle mellom å ha kontorplass ved de ulike kontorene.

– Jeg har stor respekt for den lokale driften og vet hvor viktig rollen som kontorleder er i Norconsult, sier Kittelsen.

Powered by Labrador CMS