Moxnes sier bygene kan ramme områder som har fått store vannmengder mandag, men at det er vanskelig å forutse nøyaktig hvor bygene vil slå ned.
– Vi får håpe at de ikke havner akkurat der, men det ikke lett å si på forhånd, sier statsmeteorologen.
Bygene kan gjøre det utfordrende å kjøre bil.
– Det kan være greit å være litt obs i morgen ettermiddag, om styrtregnet kommer dit man er. Det kan bli kraftige byger som kan være ubehagelig når man kjører bil, sier Moxnes.
Mye nedbør kan føre til mye vann i veien, og fare for vannplaning.
Campingplasser under vann
Flommen har ført til en rekke konsekvenser for lokalbefolkningen. Politiet meldte klokken 15.14 om et hus som var i ferd med å velte på grunn av nedbør og vann fra vassdrag. Huset er et bygg med to etasjer og en kjeller.
– Huset står på skrå, sa operasjonsleder Øystein Ølen i Sørøst 110-sentral til NTB på ettermiddagen.
Flere campingplasser har også fått kjenne flommen tett på. Beverøya camping ble lagt helt under vann, og politiet valgte derfor å evakuere campingplassen.
På Åsgrav camping var flere campingvogner delvis under vann, mens på fylkesvei 3334 ved Vreimsida raste deler av veien ut.
Satt krisestab
På grunn av mye nedbør har Juvsåa bru ble stengt med umiddelbar virkning, opplyser Midt-Telemark kommune på sine nettsider.
– Dette medfører at både gang- og sykkelstiveien og kjørebanen er stengt, opplyste kommunen.
Kommunal kriseledelse ble tidlig varslet, og veitrafikksentralen ble orientert. Politiet satte etter hvert inn politihelikopter for å få oversikt over situasjonen.
Midt-Telemark kommune melder på sine nettsider at det er satt krisestab.
– Det er ikke meldt om ytterligere nedbør i dag, men det kommer mer i morgen, skriver kommunen.