OBOS Boligkonferanse 2022

Publisert Sist oppdatert
Sted Oslo,Norge
Arrangør OBOS
Fra 13.09.2022
Til 13.09.2022
Tidspunkt Tirsdag kl 9.00 - 14.30
Dato Aktivitet Sted
21.10 Prognosesenterets fagseminar 2024 Oslo

OBOS Boligkonferanse er for deg som tar byutvikling på alvor. I år er det ellevte gang OBOS inviterer alle som jobber med boligbygging og byutvikling til en dag med faglig påfyll og inspirasjon.

Tema denne gangen er hvordan vi skal leve og bo i framtiden. Er småbyen det neste store i byutviklingen, eller er det først og fremst høye boligpriser som driver folk ut av byene?

Spenningene i verden er større enn på lenge. Vi har gått fra pandemi til krise i Europa. Det gjør noe med oss. Søker vi tilbake til naturen og et roligere liv utenfor de store byene? På boligkonferansen vender vi blikket mot den byutviklingen som foregår i mindre byer og i utkanten av de største. Er småbyen det neste store i byutviklingen? Eller er det først og fremst høye boligpriser som driver folk ut av de store byene? Demografiforsker Marianne Tønnesen vil gi oss et innblikk i hvordan flyttestrømmene går mellom by og land.

Blant foredragsholderne er også den svenske arkitekturkritikereMark Isitt, som skal snakke om hvordan god arkitektur kan bidra til å gjøre livene våre bedre. Vi har også med oss lykkeforsker Ragnhild Bang Nes, filosof Henrik Syse og sosiolog Jan-Paul Brekke.

OBOS Boligkonferanse er for deg som tar byutvikling på alvor. I år er det ellevte gang vi inviterer alle som jobber med boligbygging og byutvikling til en dag med faglig påfyll og inspirasjon. Konferansen markerer åpningen av Oslo Urban Week.

Meld deg på i dag! Vi kan love deg en inspirerende, framtidsrettet dag i Den Norske Opera & Ballett.

Er du student? Vi vil gjerne se deg på konferansen. Derfor får du spesialpris: bare 100 kroner!

Ytterligere informasjon og påmelding

Powered by Labrador CMS