Geir Harald Vale er ny daglig leder i Norconsult Digital.

Norconsult Digital får ny daglig leder

Geir Harald Vale er ansatt som daglig leder i Norconsult Digital. Han tiltrer ved årsskiftet og blir ansvarlig for rundt 250 medarbeidere i Norge og Sverige.

Publisert

Geir Harald Vale kommer fra stillingen som kommunalsjef i Skien kommune med ansvar for byutvikling, drift og kultur. Han har tidligere erfaring fra Accenture, blant annet som nordisk leder for Accenture Digital og direktør for teknologidivisjonen, heter det i en pressemelding fra Norconsult Digital.

Vale er utdannet sivilingeniør innen datateknikk og telematikk fra NTH, og har i tillegg utdannelse fra Telemark ingeniørhøgskole og Sjøforsvaret. Han har hatt flere styreverv, blant annet i kommunale selskaper, investeringsselskap og nærlingslivsnettverk.

Bård Hernes, konserndirektør i Norge for hovedkontor og Digital, trekker frem Geir Harald Vales erfaring og bakgrunn som sentralt for videreutviklingen av selskapet. 

– Med Geir får vi en erfaren, engasjert og markedsorientert leder med stor gjennomføringsevne. Vår bransje opplever store teknologiske endringer, med digitalisering, effektivisering og økt bruk av kunstig intelligens. Geirs teknologiske bakgrunn og relevante erfaring fra både kundesiden og leverandørsiden, gjør at han vil bidra med verdifull innsikt for utviklingen av nye tjenester og fremtidsrettede løsninger for våre kunder. Vi er svært godt fornøyde med å få Geir på laget, sier Bård Hernes i pressemeldingen.

Norconsult Digital tilbyr programvare og tjenester til aktører innen eiendom og infrastruktur, og er et heleid selskap i konsernet Norconsult.

Powered by Labrador CMS