Olav Stangeland (t.v) og Ståle Kyllingstad med Ljosheimveien 12 i bakgrunnen. Dette er en av eiendommene Stangeland-familien har kjøpt seg inn i.

Stangeland kjøper eiendommer for over 350 millioner

Stangeland kjøper IKM-eiendommer i Sola kommune.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel

Kjøpet omhandler fire eiendommer med 15 års leiekontrakter, til en samlet verdi på over 350 millioner kroner. Ljosheimveien 12, 14, 16 på Sola og Bygg 53, Basen i Tananger, skriver Stangeland i en melding.

Alle de fire eiendommene, på til sammen 16 000 kvadratmeter, leies og brukes av IKM. Eiendommenes eies 66 prosent av Stangeland-familien gjennom Hedland Invest og 34 prosent av IKM Eiendom.

– Vi liker å gjøre langsiktige investeringer i egen kommune, og har allerede eierinteresser i andre næringsbygg i Ljosheimveien hvor tre av eiendommene ligger. I tillegg gleder vi oss til å samarbeide med Ståle Kyllingstad og har troa på det han gjør, sier konsernsjef Olav Stangeland.

Konsernsjef Ståle Kyllingstad i IKM Gruppen ser også fram til samarbeidet med Stangeland, og har stor tro på denne typen kombinasjonsbygg, som alle de fire eiendommene er, melder Stangeland.

Powered by Labrador CMS