Agathe Bryde Schjetlein blir konserndirektør for bærekraft i Multiconsult. Foto: Bård Gudim
Agathe Bryde Schjetlein blir konserndirektør for bærekraft i Multiconsult.

Hun blir konserndirektør i Multiconsult

Agathe Bryde Schjetlein er utnevnt til konserndirektør for bærekraft i Multiconsult fra 1. september 2024.

Publisert Sist oppdatert

– Agate har gjort en veldig god jobb som bærekraftsjef i Multiconsult Norge. Som konserndirektør for bærekraft får hun et overordnet ansvar for den strategiske utviklingen av bærekraft i hele Multiconsult-konsernet og bidra til at området blir enda mer integrert i vår forretningsvirksomhet, sier konsernsjef Grethe Bergly i Multiconsult i en pressemelding.

Schjetlein ble ansatt i Multiconsult Norge som bærekraftsjef i august i 2023. Ifølge Multiconsult har hun bidratt til å sette en tydeligere struktur og retning i arbeidet med bærekraft og grønn omstilling, både internt i selskapet og overfor selskapets kunder.

– I Multiconsult har vi kompetansen og posisjonen som en solid partner for våre kunder, og jeg gleder meg til å ytterligere styrke bærekraft som et konkurransefortrinn sammen med våre dyktige ingeniører og arkitekter på tvers av alle selskapene i konsernet. I min nye rolle ønsker jeg å bidra til at Multiconsult skal ta en enda sterkere og tydeligere posisjon innen bærekraftig samfunnsutvikling, sier Agathe Bryde Schjetlein.

Multiconsults nye konserndirektør har mer enn 10 års erfaring med klima- og bærekraft i finansnæringen og har tidligere erfaring fra både offentlig og privat sektor. Før hun kom til Multiconsult hadde hun stillingen som direktør bærekraft og medlemskontakt i Finans Norge.

Powered by Labrador CMS