Mie Fuglseth er ny daglig leder i Grønn Byggallianse. Foto: Grønn Byggallianse

Hun skal lede Grønn Byggallianse

Mie Fuglseth er ansatt som ny daglig leder i Grønn Byggallianse.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Grønn Byggallianse i en pressemelding fredag.

Mie Fuglseth tiltrer som daglig leder i Grønn Byggallianse 1. oktober. Hun er i dag seniorrådgiver og fagansvarlig for arbeidsområdet klima og materialer i organisasjonen, og har blant annet en fortid fra Asplan Viak.

– Styret i Grønn Byggallianse er svært godt fornøyde med å ansette Mie Fuglseth som ny daglig leder. Mie har en meget sterk faglig bakgrunn, hun har jobbet i og med hele verdikjeden i byggenæringen i over tolv år, og er en etterspurt foredragsholder fra medlemmer og samarbeidspartnere. Grønn Byggallianse er i gang med viktige satsinger som dokumentert miljøinnsats i infrastruktur og taksonomiverifisering, og hennes erfaring fra både bygg- og infrastrukturprosjekter gjør henne svært kvalifisert. Den solide fagkompetansen har vært avgjørende for styrets beslutning om å ansette Mie Fuglseth, og vi ønsker henne hjertelig velkommen i rollen som daglig leder, sier styreleder Tonje Frydenlund i pressemeldingen.

Styreleder Tonje Frydenlund i Grønn Byggallianse. Foto: Grønn Byggallianse

– Jeg takker styret i Grønn Byggallianse for tilliten de har vist meg, og det er med en viss ærefrykt jeg nå overtar stafettpinnen etter Katharina Th. Bramslev. Under hennes ledelse er Grønn Byggallianse vokst til å bli et faglig fyrtårn i bransjen med kompetente og engasjerte medlemmer fra hele verdikjeden, som viser hvordan vi sammen får til det grønne skiftet i bygg-, infrastruktur- og eiendomssektoren. Jeg gleder meg utrolig mye til å lede og utvikle organisasjonen videre sammen med svært dyktige og engasjerte medarbeidere, sier Mie Fuglseth.

Fuglseth har i dag prosjektlederansvar for faglig fornyelse og utvikling av kursporteføljen for klima og materialer og for sirkulære løsninger i byggenæringen. I tillegg har hun svært tett samarbeid med sertifiseringsavdelingen og utvikling av Breeam-Nor, skriver Grønn Byggallianse om den påtroppende lederen.

– Mie har imponert alle oss i styret, hun er strategisk, tenker helhetlig og er opptatt av at kompetanseheving i hele verdikjeden og endring av rammebetingelser er det bygg-, infrastruktur- og eiendomssektoren trenger for å gjennomføre en grønn omstilling. På vegne av styret ønsker jeg også å takke Katharina Th. Bramslev for hennes enestående innsats i mer enn 20 år med å bygge opp Grønn Byggallianse og posisjonert den som et fremtredende kompetansesenter for bærekraft i byggenæringen, sier Tonje Frydenlund i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS