Bedriftsutvikler Rune Krantz-Underland (f.v), daglig leder Endre Straume Mårstig og Camilla Mårstig, adminstrasjon/HMS. Foto: Mesterhus
Bedriftsutvikler Rune Krantz-Underland (f.v), daglig leder Endre Straume Mårstig og Camilla Mårstig, adminstrasjon/HMS.

Mårstig Bygg AS inngår samarbeid med Mesterhus

Bergen-baserte Mårstig Bygg AS blir nå en del av Mesterhus-kjeden.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel.

– Vår nye forhandler har stolte fagtradisjoner som bidrar til opplæring innenfor tømrerfaget. Det er en ungdommelig bedrift som både forstår verdien av god kundeservice og lokal synlighet og profilering, forteller bedriftsutvikler Rune Krantz-Underland i en pressemelding.

– At Mesterhus stiller høye krav til forhandlerne i form av fagkompetanse sommesterbrev, er bare å ta av seg hatten for. Vi gleder oss til tiden fremover, forteller daglig leder Endre Straume Mårstig i Mårstig Bygg.

– Vi gleder oss til å ta nye markedsandeler i et spennende område med Mårstig Bygg AS. Med deres tydelige fokus på enebolig og småhus kompletteres Mesterhus sin tilstedeværelse i lokalområdet. Det er også veldig kjekt å se at bedriften tar i bruk merkevaren Mesterhus og tjenestekonseptet i stor grad. Det gjør oss i kjedeadministrasjonen veldig trygg på at vi skal lykkes godt med samarbeidet, sier bedriftsutvikler Rune Krantz-Underland.

Mårstig Bygg AS har siden oppstarten i 2009 hatt en stabil vekst, og ble omdannet til AS i 2013. De hadde en omsetning på rundt 20 millioner i 2021, og har et budsjett på 23 millioner i 2023.

Powered by Labrador CMS