Adgang forbudt. Illustrasjonsfoto: Sindre Sverdrup Strand
Adgang forbudt. Illustrasjonsfoto: Sindre Sverdrup Strand

Stjal driller, vinkelsliper og ladestasjoner fra byggeplass

Fem bedrifter skal ha blitt utsatt for innbrudd og tyverier i løpet av helgen. Fra en byggeplass i Ski stjal tyver blant annet tre driller og tre ladestasjoner med batteri.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere mandag meldte NTB om et kobbertyveri i Øvre Eiker, der hundepatruljen gikk spor i over fire kilometer i søket etter tyvene. Bedriften i Øvre Eiker er ikke den eneste som er utsatt for innbrudd og tyveri i løpet av helgen.

Like etter klokken 09.30 meldte politiet om et innbrudd på en annen byggeplass i Ski i Nordre Follo. Innbruddet i to containere skal ha skjedd i løpet av helgen, tror politiet. Tyvene fikk blant annet med seg tre driller, en vinkelsliper, en bajonettsag og tre ladestasjoner med batteri.

– Foreløpig uklart hvilket merke, opplyser politiet.

De har gjennomført åstedsundersøkelse, og opprettet sak på hendelsen.

Klokken 08.08 mandag besøkte politiet en bolig under oppføring i Horten, etter melding om innbrudd.

– Patruljen har gjennomført åstedsundersøkelse. Hendelsen skal ha skjedd i løpet av helga. Det skal være borttatt elektrisk håndverktøy. Patruljen har avsluttet på stedet, og oppretter sak, skriver politiet.

I tillegg skal pc, håndverktøy og et sveiseapparat være stjålet etter innbrudd mandag morgen i en bedrift på Ringerike, og verktøy og projektor fra to bedrifter i Skien, skriver politiet.

Powered by Labrador CMS