Pål Kynningsrud (t.v), Harald Kynningsrud og Morten Heli-Hansen fra Nordic Crane/Kynningsrud, Mikkel Eriksen (lengst bak), Casper Petersen og Morten Eriksen fra Kran-Kompagniet.
Pål Kynningsrud (t.v), Harald Kynningsrud og Morten Heli-Hansen fra Nordic Crane/Kynningsrud, Mikkel Eriksen (lengst bak), Casper Petersen og Morten Eriksen fra Kran-Kompagniet.

Dansk kranselskap blir en del av Nordic Crane

Nordic Crane har kjøpt 70 prosent av det danske selskapet Kran-Kompagniet AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

For mer enn ti år siden ble brødrene Morten Eriksen og Mikkel Eriksen enige med deres gode kamerat Casper Petersen om å følge drømmen om å starte egen mobilkranvirksomhet. Nå selger de 70 prosent av virksomheten til Nordic Crane, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Vi har hatt ti riktig gode år med stor suksess, men skal vi være med på de helt store oppgavene i Danmark, må vi ha større volum. Vi gleder oss, og sammen med Nordic Crane skal vi utvikle oss til å ta en større andel av det danske markedet, sier Morten Eriksen, medeier i Kran-Kompagniet.

– Kran-Kompagniet er et solid selskap og godt etablert i Danmark. Vi har i lengre tid sett etter en partner i Danmark, og med Kran-Kompagniet har vi fått en god match. Vi ser fram til et dansk eventyr som venter der ute, sier Morten Heli-Hansen, direktør i Nordic Crane.

Nordic Crane er et heleid datterselskap av Kynningsrud AS. Konsernsjef Pål Kynningsrud konstaterer at Nordic Crane nå blir representert i hele Skandinavia.

– Avtalen markerer en milepæl, kommenterer Pål Kynningsrud.

Kran-Kompagniet blir profilert som Nordic Crane, og vil fortsatt være under ledelse av Casper Petersen, med Morten og Mikkel Eriksen i de danske avdelingene på Sjælland og Jylland, opplyser Nordic Crane.

Powered by Labrador CMS