Nye Nadderud stadion. Ill. Hille Melbye Arkitekter AS + Stefan Ekberg Arkitekter AS
Nye Nadderud stadion. Ill. Hille Melbye Arkitekter AS + Stefan Ekberg Arkitekter AS

Sikret seg kontrakt for bæresystem for nye Nadderud stadion

Loe Betongelementer har inngått avtale om levering av bæresystem til ny hovedtribune og tilhørende næringsbygg for nye Nadderud stadion på Bekkestua i Bærum.

Publisert

– Bygget med hovedtribunen skal inneholde næringslokaler som restaurant, dagligvare og treningssenter, i tillegg til klubbens administrasjon og VIP-område. Totalt skal området rundt den nye stadion, ifølge Bærum kommune, bestå av fire tribuner med 8.000 tilskuerplasser under tak, to nye kunstgressbaner og en ny skate- og aktivitetspark, heter det i en pressemelding.

På oppdrag fra byggherre Bærum kommune og entreprenør Backe Stor-Oslo, skal Loe Betongelementer i samarbeid med Åkrene Mek., levere og montere om lag 7.100 kvadratmeter dekker og over 2.000 kvadratmeter tribuneanlegg i tillegg til tribunetak, vegger, søyler og bjelker. Kontrakten er priset til ca. 38 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

Daglig leder i Loe Betongelementer, Frank Hvidsten. Foto: Loe Betongelementer
Daglig leder i Loe Betongelementer, Frank Hvidsten. Foto: Loe Betongelementer

– Dette er et stort prosjekt for oss, og et signalbygg for Stabæk Fotball. Arenaen blir et samlingspunkt for lokalsamfunnet, og er et viktig prosjekt i videreutviklingen av Bekkestua-området. Vi ser frem til å starte leveransen på dette prosjektet, sier Frank Hvidsten, daglig leder i Loe Betongelementer, i meldingen.

Loe Betongelementer har tidligere blant annet levert til nye Jordal Amfi i Oslo, Vålerenga stadion og fotballarenaen i Mjøndalen.

Prosjekteringsarbeidet rundt nye Nadderud stadion har startet, og produksjonsstart for leveransen er satt til fjerde kvartal 2024.

Powered by Labrador CMS