Nes kommune og Ø.M. Fjeld signerte nylig kontrakt om nytt skolebygg ved Fenstad skole. Varaordfører Harald Johansen (f.v.), ordfører Tove Nyhus, Ole Johan Krog og Ole Martin Bjerke (henholdsvis daglig leder og regionleder i ØMF Romerike Kongsvinger). Foto: Nes kommune
Nes kommune og Ø.M. Fjeld signerte nylig kontrakt om nytt skolebygg ved Fenstad skole. Varaordfører Harald Johansen (f.v.), ordfører Tove Nyhus, Ole Johan Krog og Ole Martin Bjerke (henholdsvis daglig leder og regionleder i ØMF Romerike Kongsvinger).

Ø.M. Fjeld bygger nytt skolebygg for Nes kommune

Ø.M. Fjeld har vunnet anbudskonkurransen om oppføring av nytt skolebygg for Fenstad skole i Nes kommune.

Publisert Sist oppdatert

– Kapasiteten ved skolen har lenge vært for liten, og etter en anbudskonkurranse mellom fire tilbydere ble det nylig kjent at Nes kommune velger Ø.M. Fjeld som totalentreprenør for det 1.700 kvadratmeter (BTA) store bygget, heter det i en pressemelding. Skolebygget skal oppføres i to etasjer, med et teknisk rom i en loftsetasje.

Den nye skolebygningen skal bygges inntil eksisterende bygg, og tegningene omfatter ulike grupperom, klasserom, bibliotek og mat- og helsearealer. Byggeoppdraget er verdsatt til nærmere 60 millioner kroner, og det er planlagt byggestart i løpet av første halvår 2024. Bygget skal være ferdigstilt i mai 2025.

– Ø.M. Fjeld har svært lang erfaring med skolebygg, faktisk helt tilbake til 1955, og vi er naturligvis glade for å ha vunnet denne jobben, som ligger midt i regionen som historisk har vært av stor betydning for selskapet vårt. Når boligmarkedet langt på vei har fordunstet, blir det naturligvis desto viktigere å sikre tilgang til offentlige prosjekter som Fenstad skole, sier Ole Martin Bjerke, regionleder for Kongsvinger i ØMF Romerike Kongsvinger i meldingen. ØMF Romerike er et av i alt ni regionselskaper i Ø.M. Fjeld-konsernet.

Powered by Labrador CMS