De skal bygge Tinn Miljøsentral

A til Å Entreprenør AS og Brødrene Alseth AS skal bygge Tinn Miljøsentral på Rjukan.

Publisert Sist oppdatert

Tinn kommune er byggherre for totalentreprisen Tinn Miljøsentral, og anlegget skal erstatte dagens sentraler på Rjukan og i Atrå.

– Miljøsentralen skal samordre kommunal renovasjon for innbyggere og hytteeiere, samt håndtere renovasjon fra næring, fremkommer det i en pressemelding.

Brødrene Alseth AS skal utføre alle arbeider i forbindelse opparbeidelse av tomt, sikring for steinsprang, vann og avløp, tilkomstvei og grunnarbeider for bygg. A til Å Entreprenør AS utfører alle bygningsmessige arbeider med sorteringshall, arealer for sortering av alle fraksjoner, servicebygg inkludert personaldel og gjenvinningsstasjon for sortering av avfall. Alt avfall sorteres og transporteres ut av kommunen. Arbeidene starter i oktober 2024 og skal ferdigstilles i november 2025.

Kontraktssummen er på 72 millioner kroner, eksklusive merverdiavgift.

Totalentreprisen er med løsningsforslag, og partene har jobbet tett med 3D-Arkitekter AS for å finne gode løsninger for anlegget.

–  Alle funksjonene er samlet innenfor en bygningskropp, det skal være lett og orientere seg på anlegget for privat levering og sortering av avfall, heter det i meldingen.

All sortering av avfall utføres under tak.

Powered by Labrador CMS