Oversiktsbilde fra prosjektområdet på Storøykilen, Fornebu. Ill. OBOS
Oversiktsbilde fra prosjektområdet på Storøykilen, Fornebu. Ill. OBOS

Bygger enda flere boliger for OBOS på Fornebu

AF Gruppen har inngått avtale med Storøykilen Utvikling AS, et heleid datterselskap av OBOS Fornebu AS, om å bygge kvartal 4 i boligprosjektet Storøykilen på Fornebu i Bærum.

Publisert Sist oppdatert

Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på cirka 425 millioner kroner inklusive merverdiavgift.

– Storøykilen kvartal 4 består av 90 boliger fordelt på tre leilighetsbygg med felles kjeller og stedstilpassede utomhusareal. AF bygger også de tre første kvartalene for OBOS i Storøykilen. Kontrakten inkluderer også infrastruktur og felles utomhusområder for feltet, heter det i en pressemelding.

Etter planen skal byggingen starte i august med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2026.

– Storøykilen er et flott område og vi er veldig glade for å videreføre det gode samarbeidet med OBOS på Fornebu. Sammen ser vi frem til å bygge attraktive boliger og videreutvikle området tilpasset innbyggernes behov, sier Tormod Solberg, konserndirektør bygg i AF Gruppen i meldingen.

– Det er med stor glede vi fortsetter det gode samarbeidet med AF Gruppen og går i gang med neste etappe, sier konserndirektør Ingunn Andersen Randa i OBOS i meldingen.

– Igangsettelsen av neste etappe på Storøykilen er et viktig bidrag til å opprettholde boligbyggingen også i vanskelige tider. Det sikrer at medlemmene våre får et variert og godt tilbud av nye boliger de kommende årene, sier Randa.

Powered by Labrador CMS