Disse seks fikk ramme­avtaler med Oslobygg

Seks aktører fikk kontrakt på ny rammeavtale med Oslobygg KF om leveranser av byggautomasjon og styringssystemer (SD). 

Publisert Sist oppdatert

Samlet er verdien på avtalene til de seks selskapene 300 millioner kroner årlig.  

– Verdien er estimert til cirka 100 millioner i året på service og vedlikehold og cirka 200 millioner på nybygg/nye installasjoner, skriver senior kommunikasjonsrådgiver Ingunn Olsen i Oslobygg i en epost til Byggeindustrien. 

De seks selskapene som har fått avtale er: 

  • GK
  • SAAS Prosjekt
  • Schneider Electric Norge AS
  • Johnson Controls
  • Bravida
  • Nordomatic Norge AS

Bravida: Svært begeistret

Bravida er en av de seks aktørene som har sikret seg rammeavtale med Oslobygg KF. Foto: Bravida

Bravida er fornøyde med avtalen.  

– Vi er svært begeistret over å kunngjøre denne nye kontrakten, som markerer et betydelig skritt fremover for automasjonssatsingen vår. Denne avtalen underbygger våre ambisjoner om å bli en ledende aktør i bransjen og åpner nye muligheter for vekst og innovasjon. Vi ser frem til nok et godt samarbeid med Oslobygg KF, sier regionsdirektør for Oslo Service, Dag Vidar Kvernbråten i en pressemelding. 

Oslobygg: Stor avtale

Avtalen omfatter leveranser av styringssystemer (SD) og automasjon for prosjekt- og servicearbeid i Oslobygg KFs eiendomsportefølje. Oslobygg KF forvalter alle formålsbygg i Oslo kommune.

– Dette er en viktig og kompleks avtale for oss i Oslobygg KF, med stor betydning for forvaltningen av våre eiendommer. Det vil påvirke verdien, funksjonaliteten og bærekraften til eiendommene våre, og spiller en avgjørende rolle for oss som eiere, for våre brukere og samfunnet som helhet, sier Håvard Jakobsen, kategorileder for innkjøp i Oslobygg KF i meldingen. 

Kontrakten er gyldig fra 27. juni 2024 til 26. juni 2028, med opsjoner på forlengelse i inntil seks år, noe som gir et totalt potensial på 10 år. 

Powered by Labrador CMS