Bent Drageseth, direktør for produksjon i OBOS Block Watne, og Geir Graff-Kallevåg, direktør utvikling og bygging i OBOS Eiendom, signerer.
Bent Drageseth, direktør for produksjon i OBOS Block Watne, og Geir Graff-Kallevåg, direktør utvikling og bygging i OBOS Eiendom, signerer.

Signerte kontrakt for gjenbruksbygg på Oppsal

OBOS Eiendom og OBOS Block Watne Entreprenør har signert kontrakt for gjenbruksbygg på Oppsal i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

OBOS Eiendom og OBOS Block Watne Entreprenør har inngått en samspillskontrakt for å transformere et næringsbygg fra 60-tallet på Oppsal til et moderne flebrukerbygg. Dette markerer ifølge en pressemelding siste brikke i utviklingen av Oppsal Senter, og vil inkludere både en barnehage, legekontorer og andre helsetjenester, samt fem leiligheter på toppen.

Kontrakten mellom OBOS Eiendom og OBOS Block Watne er en samspillskontrakt. Begge parter har som mål å utvikle en samarbeidsmodell som også kan fungere som læringsarena for fremtidige prosjekter. Denne kontraktsformen legger til rette for åpen dialog og felles ansvar, noe som skal sikre god fremdrift og kvalitet.

Prosjektet i Haakon Tveters vei 88, er et pilotprosjekt med sterkt fokus på miljø og bærekraft, hvor ombruk og gjenbruk står i sentrum. Til tross for at prosjektet er relativt lite i omfang, så gjøres ombruk i stor skala..

– Dette prosjektet, med sitt sterke fokus på HMS, miljø og gjenbruk, er veldig spennende for OBOS Block Watne Entreprenør. Vi har ikke gjort noe lignende tidligere, og vi håper hele bransjen kan lære sammen med oss, sier Per Nesbakken, direktør for sikkerhet og kvalitet i OBOS Block Watne.

Powered by Labrador CMS