Linn Marie Bjørvik er Impenia Norges nye sjef for bærekraft og miljø. Foto: Implenia
Linn Marie Bjørvik er Impenia Norges nye sjef for bærekraft og miljø.

Hun er Implenias nye sjef for bærekraft og miljø

Linn Marie Bjørvik er ny sjef for bærekraft og miljø i Implenia Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bjørvik gikk inn i sin nye rolle 1. september, og kommer fra en stilling som miljøsjef hos Backe Entreprenør. Hos Implenia vil Bjørvik blant annet få ansvar for å videreutvikle og implementere Implenias bærekraftstrategi, styrke ledelse av bærekraft og miljø på prosjektene og ha lederansvar for faggruppe innen bærekraft.

– Linn er en dyktig og dynamisk leder med erfaring fra både konsulentbransjen, anleggsbransjen og byggebransjen. Hennes erfaring fra teamledelse og evne til å kommunisere tydelig vil være en stor ressurs for Implenia. Vi er veldig heldige som får henne med på laget, sier direktør for teknisk prosjektstøtte i Implenia Norge, Randi Hermann i en pressemelding.

Bjørvik forklarer valget med at hun ønsker å gjøre en forskjell i en stor bransje som har vært en klimaversting.

– Anleggsbransjen er stor og kompleks, med et stort klimaavtrykk. Her kan jeg gjøre enda større forskjell enn jeg kunne i byggebransjen. Jeg gleder meg til å ta fatt på den store og viktige oppgaven og til å samarbeide på tvers av landegrenser hos Implenia Norge, som er helt i forkant på bærekraft innad i konsernet, sier Bjørvik.

Powered by Labrador CMS