Tømrer, Fredrick Gundersen fra Bergen vant prisen for «Norges Hyggeligste Tømrer» og «Norges Hyggeligste Håndverker 2024. Foto: «Norges Hyggeligste Håndverker»
Tømrer, Fredrick Gundersen fra Bergen vant prisen for «Norges Hyggeligste Tømrer» og «Norges Hyggeligste Håndverker 2024. Foto: «Norges Hyggeligste Håndverker»

Han er «Norges Hyggeligste Håndverker»

Utdelingen av prisene rundt kåringen «Norges Hyggeligste Håndverker» ble på gjennomført på Gamle Logen i Oslo lørdag og det var til slutt tømreren Fredrick Gundersen fra Bergen som gikk helt til topps og stakk av med kveldens gjeveste pris.

Publisert Sist oppdatert

Det var en stolt vinner som tok imot hovedprisen lørdag kveld.

– Jeg har ikke ord, jeg er litt målløs, men det er veldig, veldig stort. Jeg turte ikke håpe på dette, så jeg må si det tok meg litt på sengen, men jeg setter stor pris på dette. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, men jeg lover å være en rollemodell for kommende generasjon, sier den nybakte vinneren via en pressemelding. 

Siden konkurransen startet i april er det kommet inn flere tusen stemmer og nominasjoner og kåringen har skapt et bredt engasjement.

– Fredrick har levert svært bra på alle juryens kriterier. Han er faglig dyktig, profesjonell og har et smittende engasjement, som både kollegaer og kunder nyter godt av. Dette ble tydelig i de mange, sterke og utfyllende nominasjonene han har fått. Fredrick tar godt vare på lærlingene rundt seg, løfter dem opp, og skaper et miljø der alle føler seg ivaretatt. HMS og sikkerhet tas på alvor, og han framsnakker faget med stolthet. Vi tror han vil påvirke bransjen på en positiv måte i mange år fremover, sier juryformann, Håvard Bungum i meldingen.

Gundersen tok også seieren i kategorien Snekker og Tømrer, og kan dermed også kalle seg «Norges Hyggeligste Snekker » 2024.

Tømrer, Fredrick Gundersen (nr.4 f.v. tok hjem både prisen som årets hyggeligste tømrer, i tillegg til hovedprisen, Norges Hyggeligste Håndverker 2024
Tømrer, Fredrick Gundersen (nr.4 f.v. tok hjem både prisen som årets hyggeligste tømrer, i tillegg til hovedprisen, «Norges Hyggeligste Håndverker» 2024. Foto: «Norges Hyggeligste Håndverker»
Powered by Labrador CMS