Grethe Bergly, konsernsjef Multiconsult.

Fikk stor rammeavtale med Forsvarsbygg

Tidligere denne uka delte Forsvarsbygg ut en stor rammeavtale for rådgiver- og arkitekttjenester.

Publisert

Multiconsult Norge AS og LINK Arkitektur AS, sammen med Asplan Viak AS og LPO arkitekter AS, er nominert til en omfattende rammeavtale for konsulent- og designoppdrag for Forsvarsbygg, melder Multiconsult i en pressemelding.

Avtalen, verdsatt til omtrent 450 millioner kroner.

Den omfatter prosjekter som rehabilitering av kaiområder og bygninger, samt utvikling av infrastruktur over flere lokasjoner, inkludert Ramsund og Sortland. 

– Vi er glade for å bli innstilt til denne viktige og faglig prestisjetunge kontrakten for Multiconsult og LINK arkitektur. Denne kontraktstildelingen er en stor anerkjennelse fra Forsvarsbygg for vår faglige dyktighet og engasjement, og som vi sammen med Asplan Viak og LPO arkitekter kan ytterligere styrke vårt gode og pålitelige kundeforhold til Forsvarsbygg, sier administrerende direktør Grethe Bergly i Multiconsult ASA.

Avtalens varighet er satt til fire år, der oppdragsgiver har forbeholdt seg retten til å forlenge avtalen årlig opptil fem ganger for en total varighet på ni år frem til 2032. Arbeid under det første avropet vil starte umiddelbart, står det i meldingen.

Powered by Labrador CMS