Direktør for sikkerhetsrådgivning i HRP, Carl-Axel Hagen (t.h.) og fagdirektør for beredskap og kontinuitet i HRP, Stian Sæther. Foto: Tor-Hartvig Bondø
Direktør for sikkerhetsrådgivning i HRP, Carl-Axel Hagen (t.h.) og fagdirektør for beredskap og kontinuitet i HRP, Stian Sæther.

HRP og Forsvarsbygg med sikkerhetsavtale

HRP er valgt som A-leverandør av Forsvarsbygg. Avtalen dekker flere rådgiverroller innenfor sikkerhet i prosjekter samt forebyggende sikkerhet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel.

Rammeavtalen går over to år med mulighet for forlengelse med ytterligere to år, og har en forventet verdi på 40 millioner over, hvor A-leverandør vil bli tilbudt alle oppdrag opp til estimert verdi på 1,5 millioner.

Ut fra pris- og kvalitetsvurderingene samlet sett, endte tilbyderne i denne rekkefølgen: 1) HRP, 2) Advansia, 3) Cowi, 4) BDO, 5) Sweco, 6) KPMG og 7) PWC.

- Vi er glade for at Forsvarsbygg har valgt oss som leverandør. Vi tilbyr dem et sterkt tverrfaglig team bestående av rådgivere fra alle våre avdelinger innen IKT- og cybersikkerhet, beredskap og krisehåndtering, samt fysisk sikkerhet og analyse. De fleste har også lang operativ og praktisk brukererfaring med sikkerhet og sikringstiltak. Vi vil derfor også alltid ha brukerne i fokus, sier direktør for sikkerhetsrådgivning i HRP, Carl-Axel Hagen i en pressemelding.

- Vi tror at nettopp vårt fokus på helhetlig og tverrfaglig sikkerhet har vært utslagsgivende i denne konkurransen, og vi gleder oss til et godt samarbeid med Forsvarsbygg i årene fremover, legger avtaleansvarlig og fagdirektør for beredskap og kontinuitet i HRP, Stian Sæther til i meldingen.

Powered by Labrador CMS