Daglig leder Terje Hoemsnes i Site Service Gruppen. Foto: Site Service Gruppen.
Daglig leder Terje Hoemsnes i

Vant kontrakt på nær en milliard med Forsvarsbygg

Site Service Gruppen har inngått rammeavtale over 2+5 år med en maksimal kontraktsverdi på 950 millioner med Forsvarsbygg.

Publisert Sist oppdatert

– Denne avtalen er svært viktig for Site Service Gruppen og underbygger vår strategi om å tilby samfunnskritisk infrastruktur, uttaler daglig leder Terje Hoemsnes i Site Service Gruppen i en pressemelding.

Rammeavtalen innebærer å levere komplett teknisk infrastruktur, bygge om gamle anlegg og levere nye løsninger. Avtalen vil omfatte levetidsforlenge av bygningsmasse med påfølgende sikringskrav.

Det er ifølge meldingen identifisert 60 til 70 lokasjoner over hele landet, som krever ulik ombygging. Flere lokasjoner har utfordrende adkomst, og det stilles svært strenge krav til sikkerhet. Mesteparten av personell som er involvert må sikkerhetsklareres.

Denne kontrakten inngår som en del av Mime programmet, som skal modernisere informasjons- og kommunikasjonssystemene for taktisk ledelse i Forsvaret.

Kontrakten vil involvere de fleste avdelinger og datterselskaper i Site Service Gruppen, i tillegg til sterke underleverandører, spesielt på bygg og VVS-siden.

Powered by Labrador CMS