På bildet sees fra venstre avdelingsdirektør Jan Erik Johansen i Forsvarsbygg sammen med ordfører Ole Erik Hørstad fra Åmot kommune. Johansen signerte kontrakten sammen med Kjell Andre Honerud fra Arenarena AS. Foto: Forsvarsbygg
På bildet sees fra venstre avdelingsdirektør Jan Erik Johansen i sammen med ordfører Ole Erik Hørstad fra Åmot kommune. Johansen signerte kontrakten sammen med Kjell Andre Honerud fra Arenarena AS.

Bygger nytt hybelbygg på Rena for forsvaret

Forsvarsbygg inngår en langtids leiekontrakt med Arenarena AS, deleid av Åmot kommune, om leie av 92 hybler i et nytt bygg på Rena.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel.

Bygget skal oppføres i Rena sentrum i Åmot kommune i Hedmark, nærmere bestemt på Høyskoletomta, skriver Forsvarsbygg i en pressemelding.

Byggestart vil være til høsten, og hybelbygget skal være ferdigstilt og klar til bruk våren 2023. Leien er rett i underkant av 9 millioner kroner i året, og Forsvarsbygg skal leie hyblene i 20 år.

-Hyblene blir et viktig bidrag for å bedre forlegningskapasiteten tilknyttet Rena leir og Forsvarets behov. I noen tilfeller bygger vi i egen regi, i andre tilfeller inngår vi leiekontrakter der dette er et godt alternativ. Dette er en god løsning vi er fornøyd med, sier seksjonssjef Stig Nilsen i Forsvarsbygg i meldingen.

Powered by Labrador CMS